Vyöhyketerapia

Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto. Vyöhyketerapialla hoidan kehon erilaisia häiriötiloja. Hoitoa käytetään kehon omien parantavien voimavarojen elvyttämiseen.

Hoito tapahtuu niin, että asiakas makaa hierontapöydällä. Käsittely on manuaalista (käsilläni tehtävää) ja hoitopuikolla/vyöhykepuikoilla keholla olevien heijasteiden käsittelyä. Tarvittaessa voin käyttää myös magneettinappeja. Hoito sopii kaikenikäisille, vauvasta- vaariin.

 

Hoitoon voi tulla ihan vain rentoutumaan, mutta mikäli tulet "jonkun vaivan kanssa", suosittelen hoitoa ainakin 3 kertaa otettavaksi lyhyen ajan sisällä ja ylläpitohoitoa kerran kuussa. Hoito puhdistaa elimistöä kuona-aineista. Veden juominen auttaa kuona-aineiden poistumista. Hoidon aikana keholle annetut signaalit pyrkivät tasapainottamaan elimistön tilaa. Vyöhyketerapiaan voi tulla ihan ilman senkummempaa "syytä", ihan vain rentoutumaan. Mutta erityisesti suosittelen mm. - erilaisiin jännitystiloihin - aineenvaihduntaongelmiin - hormonaalisiin ongelmiin - kipu- ja särkytiloihin - migreeniin - stressiin - unettomuuteen. Valitsemasi hoidon kesto/aika määrittelee jonkin verran sitä, mitä käsittelen. Lyhimmässä vaihtoehdossa käsittelen vain jalkaterien heijastepisteet. Pääsääntöisesti käyn läpi jalkaterien, käsien ja korvien heijastepisteet. Heijastepisteitä on kuitenkin ympärikehoa, ja vyöhykeradat kulkevat "päästä varpaisiin ja varpaista päähän", -pitemmissä hoitoajoissa voin käsitellä ja hieroa myös näitä. 

 

HUOM! Jos Sinulla on jokin vakava sairaus, keskustele lääkärisi kanssa, voitko ottaa vastaan vyöhyketerapiahoitoa. Vyöhyketerapia EI OLE vaihtoehto, kun tarvitset hoitoa vakavaan sairauteen.