Parafiinihoidot

Parafiini on erityisen hyvä kuivalle ja hilseilevälle iholle. Syväkosteuttava ja ihoa ravitseva lämmin parafiini tehostaa huomattavasti hoitoaineiden imeytymistä sekä parantaa ihon aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, rentouttaa ja lievittää kipuja, häivyttää uurteita ja ryppyjä. Tämän vuoksi parafiinihoito sopii erinomaisest jaloille, käsille ja kasvoille. Hoito perustuu hitaasti säteilevän matalan lämmön vaikutukseen ja se soveltuu mainiosti myös reumakäsien kuntoutukseen.

Valittavana lyhyet tai pitkät hoidot. 


LYHYISSÄ HOIDOISSA: alueen puhdistus kosteus-/puhdistusliinalla, öljyn tai voiteen levitys kevyellä hieronnalla, parafiini, vaikutusaika, parafiinin poisto kevyellä hieronnalla. 

PITKISSÄ HOIDOISSA: 

Jalka- TAI käsiparafiinihoito, kesto n. 55-60min, sis.jalkakylpy, suolakuorinta, hoitavan öljyn levitys kevyellä hieronnalla, parafiini (HUOM: vaikutusaikana toisen alueen, käsien/jalkojen/kasvojen/pään hieronta), parafiinin poisto, hoidettavan alueen hieronta, voiteen ja/tai hoitavan suihkeen levitys.

Parafiini-kasvohoito, kesto n.55-60min, sis. kasvojen puhdistus kosteus-/puhdistusliinalla, suolakuorinta, hoitavan öljyn levitys kevyellä hieronnalla, parafiini (HUOM: vaikutusaikana käsien/jalkojen hieronta), parafiinin poisto, kasvojen rentouttava hieronta, 
kosteuttavan ja hoitavan voiteen ja/tai suihkeen levitys.


Parafiini on paikallinen pintalämpöhoito. Parafiinin lämpö saa veren- ja lymfakierron voimistumaan, koska lämpö laajentaa ihon hiussuonia.